Hou jullie agenda’s vrij op zaterdagavond 6 oktober 2018!

TienenTroef organiseert een interactief debat tussen de Tienenaars en hun lijsttrekkers (PvdA, Tienen Vooruit, sp.a, CD&V, Vlaams Belang, N-VA, Groen, Open Vld) op één week voor de verkiezingen. Een niet te missen avond voor iedereen die zich betrokken voelt bij de toekomst van de stad.

Jullie kunnen vanaf deze week zelf directe vragen stellen aan de lijsttrekkers

Hoe? Komende weken zullen de Tienenaars tweewekelijks een topic voorgeschoteld krijgen via onze Facebookpagina.  Per thema kan men met gepaste vragen binnen het voorgeschotelde kader op de Facebooksocials reageren. Vragen kunnen tevens rechtstreeks aan ons bezorgd worden via mail (redactie@tienentroef.be). Een selectie van deze vragen zal tijdens het debat zelf aan bod komen. We nodigen de vraagstellers achter de geselecteerde vragen uit om op de avond zelf hun eigen vraag direct aan de lijsttrekker in kwestie te stellen.

Meeting point: CC De Kruisboog – Theaterzaal

Plaats van afspraak: CC De Kruisboog – Theaterzaal. De deuren zullen openzwaaien om 19.30u, om 20u zullen we het debat starten. We vermoeden dat het debat een tweetal uren in beslag zal nemen. Nadien kan er vrijblijvend met o.a. de kopstukken  in het Theatercafé worden nagepraat- en gedronken. Ellen Claes (doctor in de politicologie, KUL) zal het debat modereren.

Hoe tickets aankopen?

Tickets kunnen vanaf nu direct bij TienenTroef aangekocht worden via storting (rekeningnummer TienenTroef vzw: BE11 3630 7906 5548, vermelding: DEBAT, naam en voornaam, mogelijk emailadres waarbij u het @-teken vervangt door ‘at’). Een bevestigingsmail kan u later deze maand verwachten. Er zullen ook nog enkele fysieke verkoopspunten volgen. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er vlug bij! Prijs van een ticket in voorverkoop bedraagt 5 EUR, aan de kassa 7 EUR. Parkeren is mogelijk op de gratis kazerneparking (Sint-Jorisplein) aan CC De Kruisboog.

 

Tot dan?

Meer info? Mail naar redactie@tienentroef.be 

Klik hier voor de link naar ons Facebookevent.