Crowdfunding

TienenTroef vzw is een vrijwilligersvereniging met een ambitieuze doelstelling: wij willen een kanaal en organisatie zijn, waar mensen bij terecht kunnen indien zij een constructieve, positieve kijk op onze stad willen verkrijgen. De stad, haar evenementen, haar inwoners en ondernemers worden belangeloos in de schijnwerpers gezet om het welbevinden van onze inwoners te verhogen en de eenzijdige perceptie van de buitenstaanders te doorbreken. Ons team van reporters en fotografen werkt op volledig vrijwillige basis. De stadsblog is trouw aan haar doelstelling noch commercieel noch politiek gebonden.

De werking voor het in stand houden van ons online magazine is echter niet kostenvrij. TienenTroef heeft vaste kosten die zij moet gedekt zien: hostingskosten, verzekering van de werking en leden, administratieve kosten,… Hiertoe worden op geregelde tijdstippen evenementen georganiseerd, die tot op heden echter niet voldoende winstgevend zijn. Daarom reikt TienenTroef nu de hand uit naar u, onze lezers, onze volgers, Tienenaars met dezelfde voorliefde voor hun stad of niet-Tienenaars die ons kanaal aandachtig volgen om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in de suikerstad. TienenTroef vzw wil via deze weg een werkingskapitaal van 2000 euro ophalen.

Uw giften zullen niet als sponsoring worden omgezet of publiek worden gemaakt. Uw bijdrage zal als vrije donatie worden gewaardeerd door het volledige team achter TienenTroef vzw.

Wil u onze werking graag steunen? Stort dan uw donatie via één van onderstaande betaalmogelijkheden.

Hartelijk bedankt voor uw steun!

Bedrag