Lofzang van dartele warmbloeddieren

Dertig jaar intussen, dat vlot. De kalender vat het mooi samen, die paar decennia die we gedeeld hebben. Ik laat de ‘d’ van dertig een paar keer over mijn tongpunt rollen, wennend aan de hardheid van dit nieuwe tijdperk. Mijn mondhoeken krullen bij de herinneringen die aan ons kleven, de ongezegde breekbaarheid die ons sterkt, de stroomversnellingen die ons brachten waar we nu zijn. In al die tijd van grijzer worden, streelden we elkaar de haren van het lijf, verbrachten we uren met het doorsnuisteren van elkaars lichamen die als landkaarten in alle vouwen bestreken werden. Gelukkig zijn we niet de melkmuilen gebleven die we waren, toen, daar in die fietsenstalling na het bal. Onze handen waren week en grof behouwen tegelijk, onwetend en ondeugend. Ik slik. Blij dat we hier nu zijn, bij de ‘d’ van dertig.

Het is even na 8en, je komt binnen door de achterdeur. Nog voor je een woord kunt uitbrengen, leg ik je met één blik het zwijgen op, en neem ik je hand in de mijne. Ik leid je achter me aan, mijn blote voeten dartelen als gids voor je uit. Je handen sidderen, ik voel je huid zingen tussen mijn vingers. De deur draait open, de geur van wierook stroomt gulzig onze hoofden binnen.

In de zachte kaarsgloed, staand tegenover elkaar kleed je me langzaam uit. Ik streel zachtjes met één vinger langs je nek, hals, schouder en heel voorzichtig beroer ik met mijn warme handpalm je borst. Jouw handen glijden liefdevol langs mijn flanken. Zachtjes duw ik je op bed. We kijken elkaar aan en vederlicht raken onze lippen. Met het tipje van mijn tong streel ik je bovenlip, dan je onderlip en als onze tongen elkaar vinden, gaat er een siddering van opwinding door me heen. Je zoent me… warm en teder eerst en dan steeds hongeriger. Plagend trek ik me terug.

Mijn warme adem kriebelt je nek, zachtjes kus ik je oor. Je mond zoekt de mijne, maar ik laat je op je honger zitten en glijd verder naar beneden. Ik kus me via je borst een weg naar je buik. Mijn vingers woelen door je borsthaar terwijl mijn tong speelse cirkeltjes trekt in en rond je navel.

Ik voel je opwinding onder me groeien.

Je nagels krassen licht mijn schouders en een diepe kreun van genot ontsnapt aan je lippen als ik je zachtjes met een hete mond omvat. Met mijn lippen warm en stevig rond je, verwen ik je door uiterst langzaam met mijn tong langs je zachte rand te strijken. Je siddert van genot en ik vind het heerlijk jou zo te laten genieten. De toppen van mijn vingers strelen de binnenkant van je dijen.. strelend zoeken ze zich een weg tussen je benen. Ik omvat je, terwijl mijn tong nog steeds liefdevol met je speelt. Je geniet hoorbaar.

Ik druk nog een laatste kus op je harde mannelijkheid en richt me dan langzaam terug op. Ik glimlach naar je, buk me voorover en zoen je.

Je handen rusten op mijn heupen, strelen me.

We willen elkaar zo graag…

Langzaam laat ik mezelf zakken. Ik voel je tegen mijn vochtige warmte rusten. Terwijl je me aankijkt, glijd je moeiteloos bij me naar binnen. Je neemt volledig bezit van me.

Je ogen dwalen over mijn lichaam terwijl onze passie verder groeit. De liefde is onmetelijk, de intensiteit groter dan ooit. Je handen, stevig om mijn middel, geven het tempo aan. Steeds sneller, steeds heviger.

“ohh J*****”, kreun ik als ik je explosie diep in me voel.

Nahijgend vallen we in elkaars armen.

Je streelt door mijn haren, terwijl mijn vingers de jouwe zoeken en in elkaar verstrengelen.

Wat hou ik onmetelijk veel van je..

Myrddhyn