Point Of View

Ik zie wat jij ziet, maar jij kan dit op een andere manier zien. Ik heb mijn eigen Point Of View of perspectief, jij hebt het jouwe. De komende tijd neem ik jullie mee en toon ik Tienen door het oog van mijn cameralens. Bekende en onbekende plekken zullen aan bod komen, maar steeds op een andere manier dan je gewend bent. Ik deel de stad met jullie zoals ik ze zie en beleef. En om het wat interactiever te maken daag ik jullie uit om diezelfde plekken vanuit jouw perspectief te tonen.

Hoe gaat het precies verlopen?

Vanuit TienenTroef posten wij een Point Of View op onze social media. Vervolgens ga je zelf creatief aan de slag met perspectieven en neem je een foto. Dit meesterwerk deel je dan op je eigen social media profiel (Instagram of Facebook) met de hashtag #TienenPOV en vergeet ook zeker @TienenTroef niet te taggen. De 5 origineelste foto’s krijgen de volgende maand een ereplaats op onze blog.

Reporter: Yana Vandeborne

Deel je foto’s met de hashtag #TienenPOV

POV_Paterskerk