Point Of View

Terwijl we de resultaten van de POV van de Paterskerk bewonderen, geef ik jullie al meteen een nieuwe uitdaging mee. Dit keer een verborgen pareltje waar velen misschien vaak overkijken, maar dat mij steeds opvalt. Voor deze Point Of View uitdaging neem ik jullie mee naar Klein Grijpen, achter het station.

Ik daag jullie uit om je wandelschoenen aan te trekken of op je fiets te springen en deze parel te gaan ontdekken.

Met het prachtige groen, de houten brug en de rust die deze plek met zich meebrengt, verdient het zeker zijn plaatsje in onze Point Of View galerij. Ik daag jullie dus uit om je wandelschoenen aan te trekken of op je fiets te springen en deze parel te gaan ontdekken. En hey, als je er dan toch bent, vergeet je creativiteit niet en bezorg ons je prachtfoto’s. Zoals steeds met #TienenPOV en natuurlijk mag je ons ook altijd taggen (@tienentroef).

Auteur:  Yana Vandeborne

pov