Alles wat je moet weten over het Gala van de Tiense Troeven

Op vrijdag 31 januari 2020 is het weer zo ver. Voor het derde jaar op rij reikt jouw favoriete stadsblog awards uit aan Tienenaars die het afgelopen jaar een verschil maakten in onze mooie stad. Maar wat moet je nu echt allemaal weten over dit event?

Waar vindt het gala plaats?

Het Gala van de Tiense Troeven 2019/20 gaat door in zaal Manège op het Sint-Jorisplein 25, 3300 Tienen. Parkeren kan gratis op de Kazerneparking vlak naast de zaal.

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren voor het Gala zijn open vanaf 19u. Het Gala zelf start tegen 20u, maar we raden je zeker aan om op tijd te komen. Zo kan je al een leuke foto laten maken in onze photobooth, kan je rustig je plekje vinden en heb je de kans om al wat te socializen.

Waar kan ik tickets kopen?

Als je naar het Gala wil komen, heb je een inkomticket nodig. Deze zijn enkel online beschikbaar. Je kan kiezen tussen verschillende soorten tickets: Gala, Gala met fles cava, Gala met drankkaart … Deze laatste opties zijn zeker aan te raden als je lange wachttijden aan de bonnetjes wil vermijden. 😉

Waar kan ik stemmen voor de winnaars?

Ja hoor, JIJ beslist wie er op de avond van het Gala met een award naar huis gaat. Daarvoor kan je via het dit formulier jouw stem uitbrengen tot en met zondag 19 januari om middernacht.

Gala van de Tiense Troeven